FC Marlène heeft zich teruggetrokken uit de play-offs om de landstitel. De zaalvoetbalclub uit Heerhugowaard zegt volgens NH niet meer garant te kunnen staan voor de veiligheid van de technische staf, spelers, vrijwilligers, sponsors en fans. In de play-offs zal de halve finale een confrontatie tussen FC Marlène en 't Knooppunt uit Amsterdam opleveren. De Waardse club vreest een herhaling van de bekerfinale op 14 april, die werd ontsierd door zich misdragende supporters van de opponent.

Aanvankelijk had de KNVB tuchtcommissie 't Knooppunt uit de competitie getrokken vanwege de wantoestanden rond die bekerfinale. De Amsterdamse koploper van de Eredivisie zaalvoetbal had namelijk een voorwaardelijke straf staan, omdat supporters zich al eerder hadden misdragen. Een beroepscommissie draaide dat besluit echter terug.

De Waardse club betreurt het besluit, maar vindt veiligheid belangrijker dan de landstitel.

Pin It
Bekeken: 3977x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/