Woensdag 24 mei vindt de UEFA finale plaats in Stockholm tussen Ajax en Manchester United. De tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar online wordt nog druk gehandeld. Het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting meldt dat gedupeerden veel geld betaalden voor tickets, die nooit zijn geleverd.

De politie raadt aan te kijken of rekeningnummer, url, telefoonnummer en/oof e-mailadres als negatief bekend staat. Dat geldt ook voor de verkoper. Wees dan extra voorzichtig. Check ook politie.nl/aangifte-of-melding-doen/controleer-handelspartij.html. Stuur de (ver)koper nooit een kopie van je identiteitsbewijs of bankpas, geef nooit een beveiligingscode. Krijg je van de (ver)koper ongevraagd een kopie van een identiteitsbewijs toegestuurd, wees dan ook extra voorzichtig. Je online als iemand anders voordoen is eenvoudig. 

Voor meer tips, ga naar politie.nl/themas/internetoplichting.html.

Pin It
Bekeken: 3090x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/