Groep 1/2 van basisschool De Zonnewijzer kreeg vandaag een heel bijzonder bezoek. De politie kwam namelijk even langs om van alles te vertellen over hoe het is om politieagent te zijn.

De politie vertelde wat de politie precies doet en waarvoor ze zijn. De kinderen werd van alles uitgelegd en zij mochten zelf ook vragen stellen. Daarna mochten de kinderen nog even in de politieauto zitten, dat vonden ze geweldig. Een aantal kinderen hadden al vrij snel het knopje van de sirene gevonden wat voor veel hilariteit zorgde. Als kers op de taart kregen de kinderen nog een mooi politiekleurboek en een fluitje.

Al met al waren de kinderen behoorlijk onder de indruk. Een leuke leerzame dag voor hen, maar ook voor de politieagenten zelf, zo melden zij op de Facebookpagina van politie Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 3172x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/