Woensdag hield de politie samen met partners een grootscheepse verkeerscontrole op de Galileistraat in Heerhugowaard. De controle vlakbij de N242 duurde van 06:00 tot 14:00 uur en werd uitgevoerd door de politie, Belastingdienst, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Douane en een deurwaarder.

Van meer dan 10.000 voertuigen is het kenteken gescand door drie ANPR voertuigen (Automatische nummerplaatherkenning). De Belastingdienst legde beslag op 24 motorvoertuigen en liet daarvan de helft afvoeren. Ook is een groot bedrag aan achterstallige belasting geïnd.

Zo’n 80 motorvoertuigen zijn door het RDW gecontroleerd op de technische staat en de Douane doorzocht 22 vrachtauto’s met buitenlands kenteken. Er zijn 42 bekeuringen uitgeschreven voor rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, overbelading en losliggende lading, niet handsfree bellen, niet dragen van een veiligheidsgordel en verschillende technische gebreken zoals gladde banden en defecte verlichting.

 

Pin It
Bekeken: 8897x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/