Stichting Vrienden van het Hertenkamp organiseert een groot benefietfeest om geld in te zamelen voor het dierenverblijf aan de Dreef in Heerhugowaard. Het feest zal even verderop plaatsvinden in Grandcafé de Heeren aan de Middenweg op 10 juni vanaf 21:00 uur. Het is de bedoeling dat voorafgaand zeven vrijwilligers meedoen aan de Rabobank fietssponsortocht van 33 km.

De afwatering is matig. De omheining, paden en stal zijn verouderd en de vijver mag wel een stuk groter. Dat is waarom de gemeente medio 2016 voorstelde om de dieren te verhuizen naar kinderboerderij De Bongelaar aan de Van Veenweg, die al een renovatie te wachten stond. Vele omwonenden bleken het authentieke stukje Heerhugowaard niet kwijt te willen en de Stichting Vrienden van het Hertenkamp werd geboren.

De gemeenteraad toonde daarna unaniem betrokkenheid en schrapte de fusie. Als de raad volgende maand akkoord gaat, kan er gerenoveerd worden. Het project moet volgend jaar gereed zijn. Geld voor een twee keer zo grote stal, wel met dezelfde vormen, moet de stichting echter zelf ophoesten. Dit willen de leden bereiken met giften, de benefietavond (met loterij en veiling), de fietstocht en wat dan ook.

Het benefietfeest wordt gehouden met medewerking van DJ Ray en Maas samen met leden van de oude band Crossband. Geveild worden diverse kavels, zoals het leggen van de eerste steen van de stal.

Toegang kost €10. Er is ook een business-arrangement. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina 'Hertenkamp moet blijven'. Hier kun je je ook aanmelden voor de Rabobank fietssponsortocht. Hou verder Twitter in de gaten.

Pin It
Bekeken: 4389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/