Hemelvaartsdag is een mooie dag om een feestje te bouwen, vinden ze bij Café 't Karrewiel in Oudkarspel. Daarom hebben ze Paul Vlaar gevraagd, een graag geziene gast in de kroeg. Onder het motto 'Het is pas feest als Paul is geweest' zal de entertainer er ook deze keer weer voor zorgen dat het in no-time los gaat.

Paul's optredens draaien allemaal om feest. Hij zingt de gezelligste meezingers vanb de jaren 60 tot nu en begeleidt zichzelf op keyboard, zodat het net lijkt alsof er een compleet orkest of band achter hem staat.

Het feest op donderdag 25 mei start om ongeveer 20.30 uur. Café 't karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel.

Pin It
Bekeken: 2877x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/