Twee jaar geleden werd de aanvraag voor inzet van sponsorauto's tijdens de Alkmaarse 'Shopping Night' goedgekeurd, afgelopen jaar was de organisatie te laat met het aanvraag en werd de vergunning niet toegekend.

Dit jaar was de organisatie er ruim op tijd bij, maar er leek in eerste instantie alsnog geen toestemming te worden gegeven voor de inzet van sponsorauto's binnen het voetgangersgebied. De reden voor de aanvraag zou niet binnen de daartoe beschikbare ruimte voor toekenning passen.

Alleen wanneer het gaat om functioneel gebruik zoals een mobiel aggregaat of podiumwagen, of wanneer het voertuig integraal deel uitmaakt van de gebeurtenis, zoals de een trouwstoet of de 8 oktober optocht kan er een vergunning worden verleend.

Toch heeft het College nu laten weten deze aanvraag te willen honoreren en een uitzondering te maken. Eind van het jaar worden de beperkingen tijdens het bepalen van de richtlijnen voor vergunningen opnieuw tegen het licht gehouden, zo laat de gemeente weten.  (foto: Marco Schilpp)

Pin It
Bekeken: 3167x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/