De werkzaamheden aan de Bovenweg in Sint Pancras worden begin maart hervat. Dit betekent dat de weg vanaf 4 maart weer wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De Bovenweg is afgesloten vanaf huisnummer 238 tot aan het kruispunt Bovenweg-Kruissloot. Inwoners van de Vroonermeer (gemeente Alkmaar) krijgen te maken met een omleiding via de Kruissloot-De Keesman of Gedempte Veert.

Aan de Bovenweg in Sint Pancras worden de riolering en de waterleidingen vervangen en vernieuwd. Het asfalt wordt vervangen door straatklinkers, waardoor de weg een andere uitstraling krijgt.

Het werk is verdeeld in vijf fasen. Drie fasen zijn afgerond. De vierde fase gaat in maart van start en duurt tot half april. Als alles mee zit, worden de werkzaamheden begin juni 2015 volledig afgerond.

PWN legt op 5 en 6 maart a.s. de tijdelijke waterleiding aan. PWN informeert aanwonenden hierover met een brief. Het straatwerk wordt opgebroken vanaf 9 maart a.s. Vanaf die datum geldt weer een omleiding. Bewoners die langs dit traject wonen, ontvangen een brief van gemeente Langedijk over de werkzaamheden. De woningen blijven bereikbaar. Bestemmingsverkeer in Sint Pancras kan omrijden via de A.V.H. Destreelaan/Vinkenlaan. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om gebruik te maken van de ring Alkmaar.

Inloopspreekuur
Iedere woensdag van 15.00-16.00 uur is er inloopspreekuur in de bouwkeet aan de Parallelweg. Inwoners kunnen binnenlopen voor vragen over de werkzaamheden.

Pin It
Bekeken: 4370x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/