Op zaterdag 10 juni houdt Cool haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 12.30 en 16.30 uur kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool en zich laten inspireren door allerlei activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst.

Van 12:30 tot 14:30 uur komt er uit elke ruimte van Cool een ander geluid, als de leerlingen laten horen wat ze allemaal hebben geleerd. In diverse miniconcerten en presentaties laten de leerlingen zien en horen hoe leuk het is om (samen) muziek te maken. Je kunt ook zelf onder begeleiding van een docent instrumenten uitproberen. Met een blokfluit kun je binnen een kwartier al een leuk deuntje spelen.

Ook zijn er workshops om het brede cursusaanbod te leren kennen. Zo kun je achter de draaitafels, basistechnieken van fotograferen leren en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er muziekspelletjes.

In het lesjaar 2017-2018 komen succesvolle cursussen zoals de Instrumentenproeverij, de DJ-cursus en de Musicalproductieklas terug. Ook zijn er weer nieuwe cursussen, zoals de Instrumentenproeverij voor volwassenen en een fotografie voor jongeren. Het volledige cursusaanbod staat binnenkort op coolheerhugowaard.nl, en vanaf 1 juni op papier. De brochure is verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool.

Toegang tot de Open Dag is gratis. Kijk voor op voorlopige programma om te zien wat er nog meer te doen is.
Pin It
Bekeken: 3038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/