Woensdag is de start gevierd van fase 4 van Broekrijk, onderdeel van het project Broekerplein in Broek op Langedijk.

Wethouder Jan Piet Beers: “Nu Broekrijk bijna gereed is, wordt steeds duidelijker hoezeer de woningen qua uitstraling, architectuur en materiaalgebruik passen in Broek op Langedijk. De kopers kregen de mogelijkheid om zelf hun huis te ontwerpen. Van gevel tot raamluik en van type baksteen tot uitbouw of dakkapel. Dat heeft geleid tot een veelzijdige wijk, die past binnen de bestaande bouw.”

De kopers mochten tijdens de feestelijke bijeenkomst een aandenken in de vorm van een tekening, brief of klein attribuut dat verband houdt het de toekomstige tijd of de tijd waarin we nu leven, in een fles stoppen en begraven onder de fundering aan de eigen woning.

Projectontwikkelaar Van Wijnen verwacht de woningen aan het eind van het jaar op te leveren.

Nu alle woningen en vrije kavels zijn verkocht, nadert daarmee ook de afronding van het totale project Broekerplein, dat in 2014 van start ging.
Pin It
Bekeken: 3591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/