Volgende week zullen in Heerhugowaard twee mega transporten plaatsvinden. Bij de eerste gaat het om vier warmtewisselaars, die over industrieterrein Zandhorst vervoerd zullen worden. Een dag later komt er nog een azijnfermentator langs, zo meldt het NHD.

De fermentator is een gevaarte van 11 meter hoog en 5,5 meter in doorsnede. Het apparaat komt uit Duitsland en wordt zoveel mogelijk over water vervoerd. Toch zal het laatste stukje over de weg moeten, de route loopt over de N504 en de N242, zo is te lezen in de krant. De transporteur vindt dat ze nog geluk hebben met de route, er hoeven geen stoplichten of verkeersborden ontmanteld te worden.

Uiteindelijk wordt het apparaat bij Burg Azijn, gevestigd aan de Marconistraat, door het dak van 15 meter hoog naar binnen gehezen. Het apparaat wordt gebruikt in de productie van natuurazijn.
Pin It
Bekeken: 13003x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/