De gemeente Heerhugowaard heeft opnieuw aan het kortste eind getrokken bij de Raad van State in de zaak rond de windmolens langs de N242. Twee families die langs de Middenweg aan het 'Erf van Odin' wonen zagen hun bezit in waarde kelderen toen de gemeente Heerhugowaard drie windmolens van bijna 125 meter bouwde langs de N242.

De molens tasten niet alleen het uitzicht aan en zijn goed hoorbaar, maar de schaduw van de draaiende molens 'zwiept' soms door de woningen wat in een soort stroboscoopeffect resulteert. Na een weigering om schadevergoeding te betalen werd de gemeente flink op de vingers getikt door de Raad van State.

Daarna achtte de gemeente een schadevergoeding van 33.000 euro verdeeld over in totaal drie families voldoende maar daar waren die het niet mee eens en zochten opnieuw de Raad van State op. En opnieuw hebben de families gelijk gelijk gekregen. De Raad van State stelt dat beide families, in tegenstelling tot wat de gemeente Heerhugowaard beweert, nooit de bouw van de windmolens konden zien aankomen.

De gemeente zal dus nu met een hoger bod moeten komen.

 
Pin It
Bekeken: 6877x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/