De voorzitter van het dagelijks bestuur van de GGD is onaangenaam verrast door de motie van afkeuring van de gemeenteraad van Heerhugowaard. Vooral het verwijt dat het algemeen bestuur dat namens de gemeenten toezicht houdt niet zou zijn voorgelicht wordt met kracht ontkend, zo is in het NHD te lezen.

Elly Deutekom, voorzitter van het dagelijks bestuur (foto) laat desgevraagd weten dat er zelfs een presentatie voor het algemeen bestuur is gehouden over het ontstane tekort van een half miljoen. Toch leek wethouder Gido Oude Kotte, lid van het algemeen bestuur, tijdens de raadsvergadering verrast door het nieuws.

Op navraag van de krant reageerde hij dat hij inderdaad een presentatie over het tekort heeft bijgewoond, maar daarbij de urgentie niet (voldoende) naar voren werd gebracht. Oude Kotte heeft zich al eerder kritisch uitgelaten over het dagelijks bestuur toen het buiten het algemeen bestuur om de de colleges van deelnemende gemeenten aanschreef. (foto: Youtube/Weeff)
Pin It
Bekeken: 4431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/