Studentenvereniging Omnivas is misschien geholpen. Marco Kuiper, commercieel directeur van The Temple heeft de studenten uitgenodigd om uit te wijken naar zijn evenementenlocatie in Heerhugowaard, zo meldt het NHD.

Omnivas gaat met Kuiper in gesprek. Kuiper vindt de studentenspelen in de lijn van de nieuwe stijl van The Temple. Hij helpt Omnivas graag want The Temple is er voor iedereen.

Omnivas, de enige studentenvereniging in Alkmaar, kreeg geen vergunning van de gemeente om De Waagspelen op het Waagplein te organiseren. De Waagspelen horen bij de introductiedagen die de vereniging organiseert voor nieuwe studenten. De gemeente en horeca vonden dat er teveel evenementen worden georganiseerd dus maakten zij deze keuze tot ongenoegen van de studenten.
Pin It
Bekeken: 3764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/