Dit jaar verdween, na de overstap van René Schoenmaker naar HOP, Groenlinks uit de gemeenteraad van Heerhugowaard. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen wordt op de achtergrond druk gewerkt aan de terugkeer en begin deze week hebben de leden een nieuwe voorzitter gekozen: Roy Korbijn.

De 24-jarige Korbijn is verkozen voor een periode van 2 jaar en heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al de nodige lokale politieke ervaring. Hij was voorzitter van de werkgroep SP Langedijk en werd na een verhuizing in 2015 verkozen tot afdelingsvoorzitter van de SP afdeling Zuidplas (ligt tussen Zoetermeer en Gouda). Die functie heeft Korbijn na zijn terugkeer naar Noord Holland neergelegd.

“GroenLinks heeft de afgelopen jaren veel bereikt in Heerhugowaard. Van burgerparticipatie tot een stevige verduurzaming van de gemeente. Het is belangrijk dat we deze veranderingen kunnen doorzetten, zodat onze gemeente een plezierige woonplaats wordt voor alle generaties en alle inwoners. Daarbij zijn de kernwaarden: duurzaamheid, eerlijk delen en een open samenleving van groot belang.”, aldus de kersverse voorzitter. (foto: Youtube)
Pin It
Bekeken: 4212x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/