De orde van de tempels, de contrapposto in de beelden en de geschilderde verhalen op de vazen; veel van deze wetmatigheden in de architectuur, beeldhouw- en schilderkunst uit de Griekse oudheid doen zich nog altijd gelden in de West-Europese cultuur. Frederike Upmeijer vertelt hierover op zaterdag 12 augustus bij Cool in Heerhugowaard. Haar lezing wordt gehouden in het kader van de Griekse editie van Route 65.

Onder de naam Route 65 organiseert Cool drie keer per jaar een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten.

De lezing begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur en wordt gehouden in Café Cool. Kaartjes kosten 8,50 euro per persoon. Kaarten zijn te koop via coolheerhugowaard.nl of de balie.
Pin It
Bekeken: 3573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/