Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 vindt de zesde editie van het Coolpleinfestival plaats in Heerhugowaard. Het programma is bijna rond maar de organisatie zoekt nog een aantal culturele amateurverenigingen die zich tijdens het festival willen presenteren.

Tijdens het Coolpleinfestival mogen muziekverenigingen, ensembles, dansgroepen, kunstenaars en andere amateurverenigingen optredens en presentaties verzorgen. Tijdens het festival zijn ook verschillende theaterpreviews te zien van voorstellingen die later in het seizoen bij Cool te zien zijn.

Amateurverenigingen of -groepen die willen optreden tijden het Coolpleinfestival 2017 kunnen zich tot 21 augustus aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voorwaarde  is dat de groep afkomstig is uit Heerhugowaard en/of leden heeft die in Heerhugowaard wonen. (foto: Richard Rood)
Pin It
Bekeken: 3164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/