In de laatste week van de zomervakantie (31 augustus t/m 2 september) organiseert Cool in Heerhugowaard twee driedaagse zomercursussen voor jeugd: Musical en DJ-Bootcamp.

Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar wordt een driedaagse musicalcursus gegeven met lessen in zang, theater, musical en beeldende kunst. Dit alles rondom het thema ‘Beestenboel’. Je leert jezelf transformeren tot een olifant of krokodil, je zingt over de dieren in het bos, je danst alsof je op de bodem van de zee bent en knutselt zelf de kostuums en attributen in elkaar. Al deze onderdelen komen samen in een beestachtige show voor publiek. Meedoen kost 70 euro, inclusief limonade en wat lekkers.

Tijdens de DJ-Bootcamp, bedoeld voor jeugd van 9 tot en met 16 jaar,  worden drie dagen lang allerlei workshops op het gebied van dj-en, producen en remixen gegeven. De bootcamp kost 85 euro.

Meer informatie over de zomercursussen is terug te vinden op coolkunstencultuur.nl. Inschrijven kan tot 21 augustus en kan ook via de servicebalie. Vorig jaar waren de zomercursussen populair dus wees er snel bij. (foto: Frits de Beer)
Pin It
Bekeken: 2823x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/