In juli en augustus is het Coolplein in Heerhugowaard decor voor Klassiek op het Plein: vijf gratis klassieke openluchtconcerten van jonge talenten uit de hele wereld. Op dinsdag 15 augustus is de beurt aan de Amerikaanse pianiste Melody Hsu (1998) en het Hongaarse Capriccio Quartet.

Melody Hsu studeerde terwijl ze highschool deed ook aan het San Francisco Conservatory of Music. Nu treedt de slechts 19-jarige pianiste op, geeft pianolessen, studeert Concert Management bij de Northwestern University in San Francisco en heeft nog aantal extracurriculaire activiteiten. Hsu speelt Sonate nr. 30 van Ludwig van Beethoven.

Het Capriccio Quartet  is in 2015 opgericht door vier studenten aan de Liszt Academy of Music in Boedapest. Drie van hen zijn inmiddels afgestudeerd. Hun repertoire omvat werk van de Barokperiode tot hedendaagse muziek. Tijdens Klassiek op het Plein spelen ze het Andante en Allegretto voor Strijkkwartet van György Ligeti en Strijkkwartet nr. 4 van Ludwig van Beethoven.

De optredens beginnen om 16:00 uur. Bij slecht weer vinden de concerten binnen in de Rodi Media zaal van Cool plaats.
Pin It
Bekeken: 2530x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/