Op zaterdag 19 augustus is het weer zover: dan wordt de traditionele Langedoiker Markt gehouden. Al sinds het 9-eeuwen feest wordt de Vrijmarkt georganiseerd. De markt, die traditioneel op de 3e zaterdag in augustus plaatsvindt, staat garant voor meer dan 7.500 bezoekers.

De Langedoiker Markt staat van 10:00 tot 16:00 uur opgesteld op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Pr.Hendrikkade, Pr. Irenestraat, Pr. Margrietstraat, en de Pr. Beatrixstraat in Broek op Langedijk.

Aangeraden wordt om zoveel mogelijk op de fiets te komen en wie toch met de auto gaat, kan het beste parkeren op aangeven plaatsen zoals Winkelcentrum Broekerveiling, bij de Pepsico en het Havenplein.

Er zijn overigens nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer informatie, bel dan op ma-di-do-vrij van 19.00 tot 21.00 uur via 06-17301596 of 06-36501293. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem ook een kijkje op facebook.com/langedoikermarkt.
Pin It
Bekeken: 3985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/