Zondag 13 augustus houdt IVN-gids Willem Babyn een excursie door het duingebied vanuit de Schaapskooi in Bergen, om te vertellen over de bloeiende heide, paddenstoelen, bessen aan de bomen en struiken en nog veel meer. De wandeling is geschikt voor het hele gezin.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname kost 2,50 per persoon, maar kinderen mogen gratis mee. De start is om 10.15 uur bij de parkeerplaats Uilenvangerweg en het einde is rond 12:00 uur bij de Schaapskooi, waar de bezoekersruimte van het IVN dan geopend is. Hier is nog een consumptie te nuttigen en er zijn toiletten. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (kaartautomaat bij de parkeerplaats).
Pin It
Bekeken: 2868x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/