Op zaterdag 26 augustus spelen Isabella Bierenbroodspot en Kevin Doesburg samen met vijf andere spelers  het theaterstuk ‘Lariekoek’. Dit zal plaatsvinden in de circustent van circusschool Tefredo op het strand van Luna.

Kevin maakte vorig jaar samen met Isabella het theaterstuk ‘Come on Eilleen’. Een stuk over vervreemding van jezelf en het dicht bij jezelf blijven.
Dit jaar zijn ze terug met het theaterstuk ‘Lariekoek’.  Een stuk wat grotendeels over onzin gaat. ‘Tegenwoordig kunnen we bijna om niks meer lachen,’ aldus Kevin, schrijver en regisseur van het stuk. ‘Er is erg veel ellende in de wereld door aanslagen, politiek en ga zomaar door. Door middel van dit toneelstuk willen Isabella en ik de lach terug naar het publiek brengen.’

Dit doen zij met  korte sketches, waar een chaotische dichter, een gekke kapper en de moeilijke Nederlandse taal in voorkomen, afgewisseld met leuke, maar ook droevige liedjes. Het stuk begint om 19.30 uur en de entree is gratis.
Pin It
Bekeken: 2451x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/