Wethouder Fintelman gaf het al aan voor het zomerreces, de CDA'er stopt ermee. Zijn positie is niet langer houdbaar, zo is zijn conclusie.

Hij vindt in de route naar de ambtelijke fusie en in de verdeling van de financiële middelen in de Kadernota het verschil van inzicht tussen het CDA en de VVD en Dorpsbelang Langedijk te groot. De spanning die deze verschillen met zich meebrengt heeft teveel invloed op zijn welbevinden, zo meldt het NHD. Verder benadrukt hij dat er geen moeilijkheden zijn tussen hem en zijn eigen fractie.

Het CDA heeft Gerard Rep aangedragen als opvolger. De 52-jarige Rep uit Oudkarspel heeft een aantal speerpunten; het verbeteren van de verkeersveiligheid op de Voorburggracht, geen zware industrie op Breekland en spoedige afronding van de wijk Sint Maarten, zo is te lezen op de website van het CDA Langedijk.
Pin It
Bekeken: 3333x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/