Nog een week en dan vindt alweer de 54e Gondelvaart van Koedijk plaats. Er wordt nu weer van noord naar zuid over het Noordhollands Kanaal gevaren. Maar voor het allemaal zo ver is wordt er nog hard gewerkt achter de schermen. Er moet van alles geregeld worden en natuurlijk worden praalschuiten opgebouwd.

De afvaart op 19 augustus geschiedt bij Kanaaldijk 6, om 21.00 uur. Na de opening van harmonie Aurora volgt de stoet van prachtige creaties, met daartussen een replica van een oud West-Fries vrachtscheepje. De Geestman sluit traditioneel af.

De schepenparade wordt omlijst met een braderie, kinderhoek, dansoptredens, vuurspuwers en een muziekboot. Natuurlijk kunnen feestliefhebbers weer terecht in de grote aan de Saskerstraat, bij de dj's Nilicious en Sweet Le Freak.
Pin It
Bekeken: 3953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/