[UPDATE] Zaterdagmiddag heeft een 61-jarige motorrijder uit Heerhugowaarder in Ursem de bocht gemist, waarna hij een geparkeerde auto raakte en het water in schoot. Het ongeval gebeurde rond 15:15 uur bij de kruising van de Rustenburgerweg met de Oostdijk, ter hoogte van café de Gouden Karper.

Naar eigen zeggen reed de motorrijder 80 km/uur op de Rustenburgerweg, waar hooguit 60 km/uur is toegestaan is, en op de kruising met de Oostdijk was zijn snelheid nog iets te hoog.

De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Aangezien hij ter controle naar het ziekenhuis moest, is daar bloed van hem afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de hoeveelheid alcohol. De politie nam zijn rijbewijs in.
Pin It
Bekeken: 2830x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/