Het arrestatieteam van de politie heeft zondagavond in Obdam een dronken man aangehouden. De 35-jarige inwoner had vernielingen gepleegd en was een gevaar voor zichzelf.

Rond 20.30 uur kreeg de politie melding van een man die vernielingen had gepleegd en heen en weer zwalkte op het dak van een appartementencomplex aan de Schouw.

Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat de man inderdaad op het dak stond. Hij had een voordeur vernield, was via het balkon op het dak geklommen en wilde er niet meer vanaf komen. Het arrestatieteam en een onderhandelaar zijn opgeroepen, maar toen de man hen zag besloot hij toch van het dak af te komen. Daarbij klom hij nog wel over meerdere balkons en gooide tuinmeubelen naar beneden. De man is uiteindelijk in het trappenhuis aangehouden door het AT.

De man bleek te hebben gedronken. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.
Pin It
Bekeken: 7308x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/