In Nederland is ongeveer een op de twee vrouwen economisch zelfstandig. Dat is te weinig, vindt minister Bussemaker. Daarom nodigde zij gemeenten en regio’s uit om dit cijfer op te stuwen door het houden van Kracht on Tour-bijeenkomsten.

Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN), gevestigd in Alkmaar, startte vorig jaar met zo'n bijeenkomst. Hier kwamen ongeveer 300 vrouwen op af. Dit jaar staan er drie ochtenden gepland in de arbeidsregio:

2 oktober in De Kampanje in Den Helder
12 oktober in de Vue bioscoop Alkmaar
19 oktober in Theater het Park in Hoorn

Tijdens de bijeenkomsten, die duren van 9.30 tot 12.30 uur, zijn er vacatures te vinden, inspirerende sprekers, informatie over het werk van de toekomst, workshops waarbij je écht iets opsteekt, tips en trucs voor werk en opleiding en praktische tips voor werkenden. Annemarie van Gaal, ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid, heeft de leiding.

Aanmelden en meer informatie via rpa-nhn.nl/krachtontour.
Pin It
Bekeken: 2559x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/