De Langedijker Lichtjesavond is inmiddels een traditie die ieder jaar veel publiek op de been brengt. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 25 augustus.

Museum BroekerVeiling zal die avond vanaf 19:00 uur sprookjesachtig verlicht zijn. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de verlichte vloot die rond het museum vaart. Natuurlijk is er muziek op het grote podium en er zijn hapjes en drankjes om het zomerfeest compleet te maken. Alleen de weergoden moeten nog even meewerken.

Om 20.00 uur vertrekken de bootjes, om dan weer rond 22.30 uur terug te keren bij het museum, dat dan nog tot 23:00 uur geopend is. Een deskundige jury zal uit de bonte vloot weer een winnaar selecteren. Er zijn drie prijzen voor de mooiste boten, en eentje voor de mooiste jeugdboot.

Inschrijven voor het varen kan niet meer, maar men kan natuurlijk wel nog vanaf de kant meegenieten. Toegang is gratis. Zie voor meer informatie broekerveiling.nl en langedijkwaterrijk.nl.
Pin It
Bekeken: 3720x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/