Vanaf woensdag 6 september wordt elke eerste woensdag van de maand een Keezen-toernooi gehouden in het Heerhugowaardse partycentrum Marlene. De finale van deze wintercompetitie is op woensdag 7 mei en dan zijn er dubbele punten te verdienen.

Keezen is een soort combinatie van klaverjassen en Mens Erger Je Niet. Dit toernooi wordt met koppels gespeeld. Deze achtste jaargang is de organisatie in handen van Mariejan de Vries en Carola Molenaar. Zij zorgen voor een soepel verloop, mooie prijzen en houden het klassement bij. De top drie gaat op 7 mei met een envelop naar huis en de winnaars ook met de wisselbeker.

De zaal gaat open om 19.00 uur en de aanvang is 19.30 uur. Inschrijving kost 5 euro per persoon per keer en dat is inclusief het eerste drankje en twee ronden warme en koude hapjes. Opgeven kan aan de bar van Café Marlene of via 072-5711255.
Pin It
Bekeken: 3214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/