Om het wagenpark van de gemeentewerf te completeren heeft de gemeente Heerhugowaard vijf auto's aangeschaft. Vijf compacte Hyundai i10's.

En dat blijkt tegen het zere been van de D66 fractie want de Hyundai's rijden op benzine terwijl de gemeentebeleid is om elektrisch te rijden. De fractie stelt daar vragen over en wil weten waarom er bij de aanschaf van de vijf auto's van het beleid is afgeweken en vind het een slecht voorbeeld naar de inwoners en de ondernemers.

Bij de gemeente Heerhugowaard bleek door vakanties nog niemand beschikbaar voor commentaar, maar een woordvoerder van Dirk Barten, de Hyundai dealer waar de auto's gekocht wilde wel kwijt dat de kosten over de gebruiksperiode voor een elektrische auto in deze situatie veel hoger zouden uitvallen.
Pin It
Bekeken: 5152x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/