Eind dit jaar wordt gestart met het kappen van de populieren langs de Middenweg-Zuid. Dan komt er een (voorlopig) einde aan het straatbeeld zoals het nu is. Reden voor gemeente Heerhugowaard om vorige maand een fotowedstrijd op te zetten. Tot 12 september kunnen nog foto's gemaakt van of vanaf het zuidelijke deel van de Middenweg worden ingezonden.

Iedere week kiest fotograaf Norbert Reijngoud vijf foto’s. Volgers van de gemeentelijke Facebookpagina kiezen de beste voor de finale. De tweede stemronde is nu gaande. De acht finalefoto’s worden in het gemeentehuis geëxposeerd en dan kan nogmaals worden gestemd via Facebook of een ouderwets stembiljet. De uiteindelijke winnaar krijgt een cadeaubon van 200 euro.

Foto's kunnen worden ingezonden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een speciaal programma in het Waardse gemeentehuis.

Foto: de eerste winnende foto van Cor de Lange (bron: facebook.com/gemeenteHHW)
Pin It
Bekeken: 3854x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/