Cool kunst en cultuur zoekt zangers en zangeressen voor een nieuw, Argentijns koorproject. In 'Misa a Buenos Aires' studeren de koorleden het gelijknamige werk van Martín Palmeri in met als resultaat een hartstochtelijk eindconcert, o.a. samen met tangodansers van Luz de Luna.

Koorleden dompelen zich onder in de gepassioneerde klanken van de Argentijnse tango. Onder leiding van docente en dirigente Marie Anne Pak wordt in achttien repetities het bekende werk van de Argentijnse componist Martín Palmeri ingestudeerd. In samenwerking met het Accordeonorkest van Cool, een bandoneonsolist en tangodansers van dansschool Luz de Luna, werken we toe naar een hartstochtelijk eindconcert in de Rodi Media zaal van Cool.

'Misa a Buenos Aires' gaat op maandag 2 oktober van start en de repetities vinden eens in de twee weken plaats. Meer informatie is terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Alle stemmen (alt, sopraan, tenor en bas) zijn welkom. Aanmelden kan via www.coolkunstencultuur.nl of via het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool. (Foto: Frits de Beer)

 
Pin It
Bekeken: 2813x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/