D66 nodigt leden en ook niet-leden uit om mee te praten over het landbouwbeleid in Noord-Holland, Nederland en Europa, tijdens een lunchdebat op zaterdag 16 september in Broek op Langedijk. Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot en Statenlid Claudia Weemhoff zullen deelnemen.

Voor D66 is de koers helder: kringlooplandbouw en bodemkwaliteit, en zo het beste voedsel van de wereld produceren. Verandering gaan echter niet makkelijk en moet stapsgewijs doorgevoerd worden. Onder andere wordt gesproken over obstakels en welke veranderingen nodig zijn om boeren te laten verduurzamen.

Om 12:00 uur is de inloop en broodjes, waarna om 12:30 uur Claudia Weemhoff opent. Zij is Statenlid, provinciaal woordvoerder landbouw & natuur en ook discussieleider voor de dag. Daarna volgt een korte inleiding over bodembiologie voor boeren en politici door Pius Floris, directeur van Plant Health Cure.

Om 13:00 uur presenteert Tjeerd de Groot, landelijk woordvoerder landbouw & natuur, de D66 landbouwvisie. Om 13:30 uur is het tijd voor discussie en conclusies en om 14:30 uur wordt afgesloten met een drankje op het terras.

Optioneel is deelname aan een vaartocht van 10:00 tot 12:00 uur door het Rijk der Duizend Eilanden.

Het lunchdebat is gratis en wordt gehouden in gebouw d’Oostkant van Stichting Veldzorg bij Oosterdel (Dorpsstraat 86).  Aanmelden is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/