Aan het begin van de toekomstige Westfrisaweg komt geen tankstation met LPG, zo luidt het oordeel van de Heerhugowaardse gemeenteraad.

Sinds 2013 wordt er namelijk onderhandeld of er een vestiging komt van Heliomare en de Aloysius stichting op een steenworp afstand van waar een eventueel tankstation gevestigd zou worden. De komst van het tankstation zou de onderhandelingen in gevaar brengen en dat zien HOP en de VVD niet zitten. Zij zien Heliomare graag komen, zo meldt het NHD.

Een LPG-station in de buurt van een kwetsbare instelling, zoals op de Rustenburgerweg, waar een kinderdagverblijf opgezet is recht tegenover een tankstation, is niet wenselijk, zo vinden zij.

In de krant is te lezen dat Burgerbelang wel opmerkte dat de intentieverklaringen van Heliomare en de Alysius stichting inmiddels verlopen zijn. Op de kaart is ook niet te zien waar zij gevestigd worden. Wel zijn zij het eens met de stelling van HOP en de VVD. Zij zien Heliomare ook graag komen. Burgerbelang vindt dat het bestemmingsplan moet blijven zoals het nu is en niet bijvoorbaat een LPG-station te schrappen.

Ondanks dat werd er toch besloten dat er geen LPG-station komt, ook niet op een andere plek bij de N23. Wethouder Gido Oude Kotte merkte op dat als er al een tankstation komt, dan zonder LPG,  zo is te lezen in de krant. (Foto: Facebookpagina Westfrisiaweg)
Pin It
Bekeken: 2878x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/