Met zijn eerste voorstelling won Wim Helsen meteen de cabaretprijs Neerlands Hoop. Zijn derde en vierde show werden bekroond met de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen. De Vlaamse cabaretier heeft onderhand dan ook een rotsvaste plek aan de Nederlandse cabarettop verworven.

Wim komt met zijn vijfde en al volop geprezen voorstelling 'Er wordt naar u geluisterd' op donderdag 12 oktober naar Cool in Heerhugowaard. Hij legt zijn oor te luisteren bij je binnenste, eenzaamste gedachten, je meest verborgen pijn en je diepste angsten.

De show begint om 20:15 uur. Kaarten zijn te koop via coolheerhugowaard.nl. Wie vooraf geen zin heeft om te koken kan in Café Cool voor 15 euro genieten van een Theaterhap met koffie of thee toe. Op de 12e is de Theaterhap lasagne, al dan niet vegetarisch.
Pin It
Bekeken: 2676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/