De afgelopen weken klonk er volop muziek op de Heerhugowaardse basisscholen De Hasselbraam en De Zeppelin. Onder leiding van muziekdocente Jeannette Welp gaven de leerlingen woensdag een schoolpleinconcert met boomwhackers om een driejarig muziekproject officieel te starten.

De Hasselbraam en De Zeppelin kregen onlangs subsidie voor beter muziekonderwijs toegewezen door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Hiermee komen vakdocenten van Cool de komende drie jaar muziekles geven op beide scholen.

Tijdens de kick-off van het muziekproject gaven alle 650 leerlingen een feestelijk schoolpleinconcert met boomwhackers – gekleurde muziekbuizen. “Het grootste boomwhackerspektakel in Heerhugowaard tot nu toe!”, aldus Jeannette Welp.

Het concert werd deels gefinancierd door Rotary Club Heerhugowaard-Langedijk en Rotary Club Koggenland. Door middel van de Rotary Music Night, een groots muzikaal evenement vorig jaar in Cool, zamelden zij geld in voor het project Kinderen en Muziek, dat eveneens meer muziekonderwijs op de basisscholen mogelijk maakt.

Scholen en opvangcentra die benieuwd zijn naar wat Cool voor hen kan betekenen, kunnen contact leggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Angela de Reuver)
Pin It
Bekeken: 3436x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/