Na het geweldige concert met de fanfare Kunst na Arbeid in december 2016, keert The Wheelbarowband dit jaar op zondag 29 oktober terug met een eigen concert in de Kooger Kerk te Zuid-Scharwoude.

The Wheelbarrowband is opgericht in de 'The Irish Cottage' te Oude Niedorp vanuit een gezamenlijke passie voor Keltische muziek en ontleent zijn naam aan hoe het vijftal, waaronder de pub eigenaar, hun instrumenten in een kruiwagen de pub in rolden. Drie van hen zijn Carl Grootjes (diverse fluiten, bodhrán en pipes), Ron Bakker (zang, gitaar en mondorgel) en kroegbaas Paul Moes (zang en bodhrán), aangevuld met de twee ervaren vervangers Dick Niekus (viool, concertina en mandoline) en Bert Ootjers (contrabas).

De band speelt allerlei soorten Ierse en Schotse songs, nu eens vierstemmig, dan eens doorspekt met humor, maar ook actuele liedjes. Solozanger Paul, alias The Singing Landlord, heeft zijn heldere tenorstem ongetwijfeld van zijn grootvader Jules Moes, die grote rollen speelde in de Europese operahuizen. Natuurlijk zijn ook swingende jigs en reels te horen.

Het optreden begint om 15:00 uur en entree kost 10 euro. Meer info op wheelbarrowband.nl.
Pin It
Bekeken: 3146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/