Zondag 5 november verzorgt swingfolkband Unicorn weer een prachtig Iers concert in de Koogerkerk van Zuid-Scharwoude. Ze worden vergezeld door Betty Borstlap en Jolanda Traarbach, zangeressen uit de omgeving. De opzwepende Keltische muziek loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen.

Achter het vrolijke speelgemak gaan rasmuzikanten schuil die elkaar ragfijn aanvoelen. Accordeonist Martien Tijburg en gitarist John Kuiper vormen al 21 jaar het kloppende hart van de band en daarbij voegden zich violistes Martine Nijenhuis en Erna Sommer. Betty Borstlap en Jolanda Traarbach kleuren de traditionals eigenwijs in, en stappen net zo makkelijk over op verwante genres als bluegrass of Jiddische fiddlemuziek.

Unicorn is nationaal bekend maar speelt ook over de grenzen, bijvoorbeeld op zomerfestivals in Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. Kijk op YouTube voor een impressie.

Het concert begint om 12:00 uur en toegang kost 12 euro. Reserveren wordt aangeraden en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en unicornmuziek.nl.
Pin It
Bekeken: 3350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/