De 270 populieren langs de Middenweg-Zuid zijn gekapt. Ruim 60 jaar zijn ze beeldbepalend geweest voor dit stukje Middenweg. Maar ze waren aan het eind van hun leven. Eind 2018 worden nieuwe iepen geplant.

Ter blijvende herinnering aan het historische straatbeeld startte gemeente Heerhugowaard een fotowedstrijd. Mensen konden foto's insturen van de Middenweg-Zuid, of vanaf de weg genomen, en daar kon op gestemd worden.

De acht geselecteerde finalefoto's hangen in het gemeentehuis en de tweede stemronde is nog geopend. Stemmen kan via nl.surveymonkey.com/r/MiddenwegZuid. De bekendmaking van de allermooiste foto vindt plaats op maandag 13 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis, aanvang 19.30 uur. De winnaar krijgt een cadeaubon van 200 euro. Iedereen is van harte welkom. (foto: Cor de Lange)
Pin It
Bekeken: 2844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/