GroenLinks Heerhugowaard heeft zijn concept verkiezingsprogramma gepresenteerd. In ‘Voorbij de tunnelvisie’ staan eerlijk delen, gezonde lucht en een duurzame toekomst centraal. Voorzitter Roy Korbijn: “Landelijk ging GroenLinks de verkiezingen in met het motto ‘wij gaan Nederland veranderen’. In Heerhugowaard laten we als eerste partij zien dat het echt anders kan. Die verandering gaan we met dezelfde daadkracht doorzetten. De groei van de gemeente vraagt daar ook om.”

Afgelopen jaar is veel gebeurd binnen de fractie van GroenLinks. Een actieve groep heeft vervolgens een nieuwe linkse koers gezet en nu alle neuzen weer de zelfde kant op staan, is GroenLinks klaar voor de raadsverkiezingen.

De groenen willen zich echt laten zien en bouwen aan een groen, sociaal en duurzaam Heerhugowaard. Danielle Barhorst: “We worden nu al bijna dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering. Dat vraagt om een daadkrachtig beleid en politieke ruggengraat. Groen zit niet alleen in onze naam, het zit in onze genen.”

In het programma staat dat GroenLinks zich voor de sociale, duurzame en groene gemeente gaat inzetten. "De partij vraagt aandacht voor zaken die er nou echt een keer toe doen, zoals bijvoorbeeld Centrumwaard, woningbouw en armoedebestrijding", licht secretaris Danielle Barhorst toe.

Het concept kan door de leden gewijzigd worden. Amendementen kunnen worden ingediend tot en met zondag 12 november. Op de Algemene Ledenvergadering van 14 november zal GL stemmen over de amendementen en dan volgt het definitieve verkiezingsprogramma.
Pin It
Bekeken: 2924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/