Zondag ontving Cool in Heerhugowaard ruim 1.000 bezoekers tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival. Kinderen, ouders én grootouders genoten van fantasierijke voorstellingen, volgden leerzame muziekworkshops, maakten kennis met het leven op de boerderij en pimpten hun eigen dierenmasker.

Er waren liefst vijf beestachtige voorstellingen, waaronder 'Feest op de boerderij' van Fien & Teun, 'We hebben er een geitje bij' van Gonnie & vriendjes en 'Fiep Fiep Vogeltje'. Daarbij hoorde de speciale Fiepbus op het Coolplein.

Veel voorstellingen waren tot aan de laatste stoel bezet en ook de muziekworkshops waren druk bezocht.  In de foyer en het café van Cool leerden kinderen over het leven op en rond de boerderij in de Boerderij Experience. Ook konden ze experimenteren met (muziek)instrumenten, hun eigen dierenmasker pimpen, zich verkleden en op de foto als hun favoriete dier.

Het volgende Babbels Peuter- en Kleuterfestival van Cool zal in het najaar van 2018 plaatsvinden. (foto: Angela de Reuver)
Pin It
Bekeken: 2492x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/