Theatre Hotel Courage trok drie jaar geleden de wijde wereld in en bezocht onder andere sloppenwijken en oorlogsgebieden. De groep trainde lokale acteurs in hun eigen stijl, met tragikomische maskers die universele karakters uitbeelden. Op dinsdag 28 november staan ze in Cool.

Hotel Courage zocht waargebeurde verhalen van spelers met de vraag: "Als de wereld een hotel zou zijn, wat is hierin jouw positie en welk masker zou je zijn?". Zo ontstond het stuk 'A room with a view'.

Toeschouwers zien een virtuoze voorstelling in een lege ruimte met mime, slapstick, livemuziek, improvisatie, poëzie en tragikomische verhalen. Het is een ode aan de overlevingsdrift, die vaak op dieptepunten de grootste creativiteit en speelsheid laat zien.

In het 'hotel' bereidt het personeel een zeer belangrijk internationaal evenement voor, onder leiding van een Europese, Arabische en Amerikaanse baas. Maar al snel gaan dingen mis met mogelijk catastrofe en onomkeerbare gevolgen.

'A room with a view' begint om 20:15 uur en kost 13,40 euro. De voorstelling is overigens onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’ in Cool, waarvoor men een passe-partout kan aanschaffen. (foto: Theatre Hotel Courage)
Pin It
Bekeken: 2421x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/