Zondag 26 november vindt in Podium Victorie de finale plaats van de zangcompetitie Just Sing 2017.

Eerder namen 25 zangtalenten uit de regio deel aan de voorronden in Artiance. Hiervan zijn 15 finalisten gekozen door de jury, bestaande uit Kim de Boer, Amanda Muller en Angelo Nannings.

Die finalisten zijn Maxime Wijnschenk, duo Anouk de Boer & Tijmen de Vries, Nathalie Jones, Bara Cerna, Amy Moolevliet, Sabina van der Weerd, Laurens Boldewijn, Lejla Duran, Nenah Floris, Mijke Dhondt, Nanette Boeree, Melvin Witte, Adinde Broersen, Zilver Dudink en Manouk Pheifer. Tijdens het juryoverleg zul je ook nog horen Stanley Westerveld en Maaike Huisinga, de winnaars van de vorige editie.

De finalisten kregen tot aan de finale zanglessen en performance-tips om nog beter te worden en zo meer kans te maken op de eretitel ‘De Stem van Alkmaar 2017’, de bijbehorende beker, een optreden op een Alkmaarse festival en nog meer.  Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs.

Just Sing begint om 15:00 uur en kaartjes kosten 13,50 euro. Meer informatie op podiumvictorie.nl en popupalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2658x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/