Zaterdag 2 december wordt in het AFAS Stadion de 2e Poppen-, beren en miniaturenbeurs georganiseerd. Vanuit het hele land komen zo'n 60 standhouders met hun poppen, beren, poppenhuizen en miniaturen naar Alkmaar. Ook is er een heuse poppen- en berendokter die wanneer mogelijk ter plekke reparaties verricht. Verder zijn er diverse workshops, bijvoorbeeld om miniaturen te maken.

De beurs 'Poppenhuizen' duurt van 10:00 en 16:00 uur en entree is 5 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis). Op het stadionterrein kan men gratis parkeren.
Pin It
Bekeken: 2550x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/