Zaterdag 9 december start een nieuwe tentoonstelling in het Geoffrey Donaldson Instituut in Noord-Scharwoude. De tentoonstelling ’Tot de laatste akte’  gaat over filmverzamelaars in Nederland.

In het teken van de tentoonstelling verschijnt het boek 'Tot de laatste akte! 19 Filmverzamelaars en hun sterke verhalen’. Het boek geeft eer aan de laatste mensen die nog analoge film verzamelen en projecteren in Nederland. Het boek telt 228 pagina’s met meer dan 600 foto’s en kan besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het GDI is uit een privé-collectie ontstaan en heeft een grote mate van solidariteit met deze soms dwarse mensen.

De tentoonstelling vanaf 9 december op zaterdag, maandag en woensdagmiddag gratis te bezichtigen van 14:00 tot 17:00 uur. Het adres van het GDI is Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude. Meer informatie op donaldsoninstituut.nl.
Pin It
Bekeken: 1985x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/