Zondag 10 december organiseert Cool in Heerhugowaard samen met het Rode Kruis 'Conscious Cinema', als onderdeel van een reeks bijzondere filmevenementen in lokale filmhuizen door heel Nederland. De opbrengst gaat voor 100% naar Serious Request 2017.

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor de hereniging van kinderen en hun familie. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en/of zussen. Rode Kruis-hulpverleners sporen zorgt voor hereniging van uit elkaar getrokken gezinnen.

'Conscious Cinema' is bedoeld om bewustwording te vergroten. Cool toont de indrukwekkende documentaire 'Vergeet mij niet' van Jan Jaap Kuiper, waarin de filmmakers vanuit het perspectief van leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn. In het voorprogramma wordt de film 'South West' van Jordi Wijnalda vertoond over het opsporingsteam van het Rode Kruis.

Deze middag duurt van 12:00 tot 14:00 uur en het publiek bepaalt zelf wat het voor toegang wil betalen. Er staat een donatiebox in de foyer.
Pin It
Bekeken: 1766x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/