Op zaterdag 15 en zondag 16 december brengt schrijverscollectief Sprank het programma 'Pancras aan Zee' in het Zoldertheater van Sint Pancras.

Het viertal van Sprank, bestaande uit Wim Meyles, Andreas Rood, Geert van Diepen en Leo Zonneveld, brengt verhalen en muziek op het thema 'water' en dan vooral het wassende water. Daarbij komt natuurlijk klimaatverandering aan de orde en ook de vraag of Sint Pancras wel het hoofd boven water zal houden.

Pancras aan Zee duurt op beide dagen van 20:00 tot 22:00 uur en toegang kost 5 euro per persoon. Meer informatie op sprank.webklik.nl.
Pin It
Bekeken: 1956x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/