Onder de naam Route 65 organiseert Cool in Heerhugowaard meerdere keren per jaar, een maand lang, een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omstreken. Tussendoor worden koffieochtenden georganiseerd waarop men kennis kan maken met Route 65 en liefhebbers van Route 65. De eerstvolgende koffieochtend is op woensdag 13
december.

Voor iedereen die kennis wil maken met Route 65 en andere bezoekers wil ontmoeten, organiseert Cool een aantal keer per seizoen koffieochtenden. Tijdens deze ochtenden kunnen senioren, onder het genot van een kopje koffie of thee, herinneringen ophalen en genieten van live muziek gespeeld door docenten van Cool.

De koffieochtend vindt plaats in het café van Cool en duurt van 10:30 tot 11:30 uur. Toegang is gratis, en aanmelden is niet nodig.

Wilt u graag deelnemen maar niet zelfstandig naar Cool toe kan komen, of graag met iemand anders komt, wordt verzocht contact op te nemen met Sanne Smienk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-534 7662.
Pin It
Bekeken: 2272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/