Op vrijdag 22 december aanstaande vindt het bijzondere festival Dr. Q’s WinterLAB weer plaats in Cool te Heerhugowaard.

Dr. Q’s WinterLAB draait om nieuwe ervaringen en schotelt de festivalbezoekers experimentele games, apart voedsel en nieuwe wetenschapsmogelijkheden voor. Natuurlijk is er ook een breed muziekprogramma met bands en DJ’s om het gehoorzintuig te prikkelen.

Naast mooie optredens van regionale artiesten zoals Collectief Explosief, Shepherds Pie, Cirque de Juliette en Babyfood, kan je proberen te ontsnappen uit de escape room, je vrienden uitdagen voor een potje ‘archery tag’ en dansen in de Silent Disco.

Het WinterLAB is geopend van 20:30 tot 01:30 uur. Kaarten à 6,50 euro zij te koop via coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool. Meer informatie over het WinterLab is te vinden op drqslab.nl en op Facebook. (foto: Mirthe Beerling)
Pin It
Bekeken: 1966x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/