Regionaal Archief Alkmaar zoekt foto’s uit het jaar 2017. Er worden steeds meer foto’s gemaakt, maar het is de vraag hoeveel daarvan goed wordt bewaard. Het Archief vraagt inwoners dan ook om één eigen digitale foto uit 2017 in te sturen om het tijdsbeeld vast te leggen in dit digitale, vluchtige tijdperk.

Inwoners uit de regio worden gevraagd om zorgvuldig één eigen foto te kiezen, die voor hen kenmerkend is voor 2017. Het maakt niet uit wat erop staat. Vermeld waar, wanneer en waarom de foto gemaakt is. De collectie moet tonen hoe de wereld er uitzag en wat men belangrijk vond.

Conservator Jesse van Dijl: “We willen mensen de kans geven om foto’s die voor hen bijzonder zijn een plek te geven in het Archief, zodat ook toekomstige generaties een beeld kunnen krijgen van onze wereld.”

De afbeeldingen worden op de Flickr-pagina van het archief geplaatst. Een selectie uit de inzendingen wordt ook op de beeldbank van het Archief ondergebracht, om ze tot in de eeuwigheid te bewaren. Let wel: de eigendomsrechten worden door het Archief overgenomen en de afbeeldingen kunnen door iedereen worden gebruikt.

Foto’s kunnen worden ingestuurd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de voorwaarden en meer informatie, ga naar regionaalarchief.nl/foto. Inzenden kan tot en met 31 januari.
Pin It
Bekeken: 2712x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/